Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ

       


 Πραγματικά άσχημο πράγμα σαυτη τη zωή δεν υπάρχει. η ζωή και ο θάνατος είναι φυσική εξέλιξη κ μπορεί μερικοί να χαίρονται που ψόφας γιατί έτσι. κ μερικοί να θλίβονται που ζεις επειδή καλά κάνουν!!!!!

       Κανείς δε χαίρεται γιαυτο που θα μιλήσω, γιατί για να χαρείς αν συνέβη σε κάποιον, θα πρέπει να συμβεί κ σε σένα κ αυτό είναι πρόβλημα.

       Η δυστυχία για να μη μακρηγορώ 
(κ εχω παραπεσει σαυτο το παραπτωμα πολλες φορες στις πρώτες δυο προτάσεις γιατί καμία φορά κάνω παρενθέσεις και ξεφεύγω από το αρχικό θέμα κ μου το τονίζουν οι φίλοι οτι πρέπει να το διορθώσω γιατί γίνομαι αφόρητα κουραστικός ) έρχεται όταν κανείς συνειδητοποιεί την παραδοξότητα του να κάνεις το absolute statement  του τύπου " δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τις απόλυτες δηλώσεις". εκεί αν έχεις την διανοητική χωρητικότητα να καταλάβεις σε τι μπλέκεις και που θα σε παει θα ευχόσουν να μην το είχες κάνει ποτέ.

       Ειναι αντιστοιχο με την παραδοξοτητα οτι αν εχει σκοπο να σε πολεμησει καποιος πρεπει ασχετα με το αν θες ειρηνη να ριξεις πανω του ολη τη ναπαλμοσυνη του πλανητη μονο για να τον εκμηδενισεις και να πορευθεις ειρηνικα αλλα θα εχεις πολεμησει κ μαλιστα καλυτερα απο τον ιδιο οποτε τι ειρηνη κ αρχιδια καλαβρεζικα; πολεμαρχος εισαι αγορι μου κ δεν πα να κουρευεσαι οσο θες.

       Εχεις μονο το επιπεδο να κατανοησεις οτι επρεπε να πεσεις στο δικο του επιπεδο κ να τον εκμηδενησεις εκει,τιποτα παραπανω απο αυτο το γαμημενο παραδοξο.

      Κατι τετοιες μαλακιες  μου φτυνουν το μυαλο σαν φαρσα αλατονερου και μου γαμουν την ψυχολογια τοσο ασχημα που το αντιστοιχο τσοντιδι θα ηταν scat zoophilic tranny gangbang.


Δεν υπάρχουν σχόλια: